uFeel.me
РЕШИХ ГО !!!
Автор: ireta,  6 февруари 2009 г. в 01:20 ч.
прочити: 168


Реших го вече - ще те имам.
Ще те искам ден и нощ...
И всеки миг, като стихия
ще те пия от разкош.


Реших го вчера, днес е друго.
Вървя по пътя- не е лек!
И като в огън те желая!
Миг без тебе- чувствам век!


Реших да ти говоря-
и не съм спирала за миг дори.
Фактите показват, аз пък споря!
Душата ми е пламък. Все гори!


Реших! И ще те оборя от любов.
Напук на твоя леден смях...
И като малката кибритопродавачка
ти ме стопли с клечка! Не умрях!


Реших, че не е грешно да обичаш,
защото искам толкоз много да ти дам!
Защото с мисъл все към тебе тичам
усетя ли, че отново си останал " сам "...


Реших, да искам много от точно теб
и всеки ден се боря...
Когато те няма пак си с мен...
Обичам те- пак и пак ще го повторя!


Събуди се! Пак ще те целуна!
Събуди се! Огън пак ми дай!
Събуди се! пак ще те прегърна!
Не се бори, а се предай...


30.12.2008 год.

 

 


 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me