uFeel.me
РАЗМИНАВАНЕ
Автор: aza_9,  29 април 2011 г. в 07:04 ч.
прочити: 250



ПОКРАЙ ТЕБЕ ПРОШУМЯ

ПЛАХАТА МИ ТАЙНА МИСЪЛ -

ДАЛИ ТОВА БЕ ЛЮБОВТА?

НО ДА ПИТАМ ИМА ЛИ СМИСЪЛ...

СБЪДВАНЕТО В ТОЗИ ЧАС

САМО СЪН Е И АЗ СТРАДАМ.

НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА НАС,

И НАПРАЗНО СЕ НАДЯВАМ...

ПОЛЕТЯХ, НО ПРОШУМЯ

ПОКРАЙ МЕНЕ ТВОЙТА МИСЪЛ

ПОДАРИ МИ ЛЮБОВТА,

ТИ СИ МОЯ ВЕЧЕН СМИСЪЛ...

НО ОТЛЕТЯХ СЪС ВЯТЪРА -

ТЪЖНА СЯНКА НА ЖЕНА,

А ДЪЛБОКО ВЪВ ДУШАТА МИ

НАСТАНИ СЕ САМОТА...



AZA_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me