uFeel.me
РАЗМИНАХМЕ СЕ, ПЕПЕЛЯШКЕ
Автор: bohem,  26 март 2012 г. в 10:59 ч.
прочити: 479
Къде си? Всяка вечер те рисувам –
художник същ, със четка и бои.
Зацапвам, драскам, хвърлям и будувам
За две очи… За твоите очи!
 
Осъмвам с блян във стих да ги опиша.
Какви очи?... Не стига ми талант.
За тебе всеки ден и песен пиша,
но явно съм посредствен музикант.
 
Невеж да ги създам, ги пазя в мене –
картина, песен, недописан стих.
А с тях във моя свят по-силно стене,
това, че цял живот не те открих.
 
Сърцето ми неспирно те рисува.
Душата ми е твоя в сетен стих.
Сънят по песента ми с теб танцува.
Разминахме се… И не си простих…
 
Николай Дялков
гр.Тополовград
Март, 2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me