uFeel.me
РАЗЛИЧНА ЛЮБОВ
Автор: zefpet,  20 февруари 2012 г. в 13:00 ч.
прочити: 632

Отмина на мъжките подвизи времето,

отдавна жестоко, Любов, остарях.

Ненужно е днес да повтаряме клетвите,

ни песни да пеем за обич и грях.

 

В живота си кретам, но тихо неволята

все още успява да вдигне духа.

А после заспивам, убит от умората,

без песен, която да дразни слуха.

 

Не ме укорявай, Любов недостигната,

не ме предизвиквай ни с плач, ни със зов.

На гроба ми даже бъди ми усмихната,

моя различна, желана Любов!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me