uFeel.me
РАЗКАЖИ И ЗА МЕН
Автор: maria_ha,  28 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 8092
Разкажи и за мен и за моите устни,
които разпалват горещо плътта...
Разкажи и за мен и за моите пръсти,
които докосват те грешно в нощта!
Разкажи и за мен! За очите ми нежни,
като кадифена постеля за твоята тъга!
Разкажи и за мен, за пролетите сълзи
в мигове яростни на болка и гняв...
Разкажи за душата ми - детска и чиста,
осквернена от твоята подла игра,
разкажи за сърцето ми, смачкано в дланите,
разпиляно в студена и зла пещера!
А някога...и това разкажи и
бяхме влюбени, лудо препускахме в бяг
по полета на диви гори и поляни,
Слънце, птици и пролет танцуваха с нас!
За дните, в които обичаше лудо
една моя усмивка, дори моята сълза...
За тогава, когато подаряваше всеки миг
на мен...,а болките превръщаше в прах!
Разкажи и за нощите с лунния блясък,
за пясъка, за морето, което ни венча...
Там, под звездите с вплетени длани,
завинаги станах твоя жена...
Разкажи и за всичко! И ако в тебе
не трепне нито за миг предишния плам!
Не ме пожелавай! И не я наранявай!
Нека в нейните очи има винаги жар!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me