uFeel.me
РЪЖДИВА ЛУНА
Автор: bohem,  16 май 2012 г. в 19:19 ч.
прочити: 407
В нощта каруца шумно трополи
по моите разбити калдъръми.
Отиваш си, навярно... И боли.
Боли дори до кости и в съня ми.
 
Катунът ми без теб осиротя.
И аз съм като циганин - не плача.
Луната само – дръзнала сълза,
търкулна се по чувствата ми в здрача.
 
Отиваш си. Не спирай... Във нощта
луната - за мъжете само плаче...
Погледнеш ли ръждивата луна,
при мене ще се върнеш ти обаче.
 
Николай Дялков
Май, 2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me