uFeel.me
РАЗДЯЛА
Автор: jjb92,  9 август 2011 г. в 10:23 ч.
прочити: 269

Тръгваш ти по своя път,
отивам си и аз, сама,
стотици километри ще делят
теб и мен, не бой се от това.


Върви уверено напреде,
не навеждай никога глава
и видим ли се някога, след време
аз стриктно ще те проверя.


Бъди готов и ме очаквай
затвори очи и ще ме видиш
дори сълзичка не проплаквай
по този начин сили губиш.


Ти не можеш да ми огорчиш
каквото и да кажеш и направиш
аз искам само дръзко да вървиш
и цялата ми болка да забравиш.


Но идвай тихо в съня ми
и там погалвай моята коса
защото вярвам, че завинаги
продължава да живее Любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me