uFeel.me
РАВНОСМЕТКА
Автор: rubicon_,  26 октомври 2009 г. в 20:27 ч.
прочити: 315
И в любовта си бяхме други
и в младостта си бяхме луди.

Сега имаме съпрузи и съпруги

и така се променихме, че дълго,

бавно, вечно ще се чудим...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me