uFeel.me
Пясъчен свят
Автор: heartfelt,  14 юли 2011 г. в 15:13 ч.
прочити: 406
smile1 и heartfelt

Сами със теб... и със брега... Вълните с пясъка танцуват,
а ти ги галиш със ръка... В очите ти... вселени плуват
и малки, весели искри, които толкова обичам...
Това е щастие, нали? Чак страх ме е да го изричам...

Ръка във твоята ръка, очи в очите ти поспрели,
не виждам старата тъга, смешинки днес са там изгрели.
Ще кажа бързичко, на глас, да чуе цялата вселена...
Днес пеят птиците... за нас! Щастлива съм, и преродена!

Как гали слънцето с лъчи... Тревата дава ни постеля
и даже вятърът мълчи - мигът красив със нас споделя.
И този наш вълшебен свят – от шепа пясък сътворен,
макар и малък, е богат! Аз имам теб... Ти - имаш мен!

Аз имам теб... Ти - имаш мен! И в този свят, строен от пясък,
макар за малко - само ден, ти давам обич без остатък!
И пак сами сме на брега… Вълните с него се прегръщат...
Две сенки, слети във една, в една вселена се превръщат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me