uFeel.me
Пусто
Автор: galimira,  3 юли 2008 г. в 17:34 ч.
прочити: 382

Твоят дом е вече пуст

Отрязах се - като къдрица

Кръщелен белег, знак и кръст

Отлитнах като волна птица!

Домът ти вече не е сив.

Обагрих го със цвят на вишни

Предпролетни. А ти ревнив

Минутите броеше скришом.

Отведе те навън рева

На скърцащите думи - релси

На пътищата, на света

танцуващ джаз върху траверси.

Оставих мъничка следа

Със дъх на бор и диво вино

Стените с вишневи листа

И вкус на сладко и горчиво.

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me