uFeel.me
Пустиня
Автор: niko_22,  31 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 402
Като една пустиня те зове протегнала нагоре сухи длани.
Подай ми само стрък от трева и аз градина от веднъж ще стана.
Подай ми само шепа сняг и в мен река ще потече веднага.
Като една пустиня сам сега, която чака своя дъжд избягал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me