uFeel.me
Пусни ме да отлетя
Автор: teamote,  23 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 550


Всяка вечер едно и също се повтаря,
стоиме двамата в стая -
Няма ги мечетите,
няма е любовта между нас!
Нараняваме се взаимно,
но толкова си заслепен, че не виждаш.
Време е да ме пуснеш да отлетя,
да потърся щастието си.
Оковал си ме в оковите на твоята любов,
нима не виждаш, че с теб не съм щастлива.
Освободи ме моля те,
искам да потърся своето щастие.
Сам се заблуждаваш, че с мен си щастлив,
нима не те боли, когато ме виждаш в прегръдките на друг?
Няма нищо вече между нас -
отиде си тази любов.
Пусни ме да отлетя,
да намеря моето щастие!
Нараняваш ме всеки път,
когато ми казваш колко ме обичаш.
Нима сам не виждаш,
че не искам вече да съм с теб!?
Не можеш вечно да ме държиш,
пусни ме да си тръгна.
Страдам заедно с теб,
когато зная, че те наранявам.
Оковал си ме в твоите мечти,
но го няма вече това момиче.
Освободи ме от своите окови,
искам щастието си да намеря.
Зная, че те боли,
знаеш, че на друг принадлежа.
Пусни ме да си тръгна,
щастието си потърси,
друга в ноща люби
и просто сама ме остави!
Нека завинаги спреме с тази болка,
просто ме остави да си тръгна....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me