uFeel.me
Пуснах твоята юзда
Автор: letopisec,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 624
Тичах, тичах, просто тичах
през глава към теб в нощта,
исках те и те обичах,
но нагазвах все в калта,

след това разбрах и вникнах -
няма смисъл от това!

Няма смисъл от това,
щом веднъж си го решила,
дръпнах своята ръка,
всъщност беше ти сгрешила -

тъпа грешка на жена,
няма грешка, моя мила!

Безпогрешната ти същност,
твоят супер интелект,
даже шестото ти чувство,
целият ти нюх-комплект

изиграха те изкусно -
май показаха дефект!

Аз бях стръв, ти тъпа плувка
и допълнени чудесно
се дарявахме с милувки,
но не беше никак лесно

на поредната преструвка,
за да правим страшен секс!

Но какво пък от това,
всичко някак си се връзва -
пуснах твоята юзда,
ти напред сама избърза

впускайки се във езда,
а пък мен ме беше мързел!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me