uFeel.me
*Пускам котва...*
Автор: l.hiena,  12 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 629

*

Пускам своя котва -

не в море от сЪлзи,

не във кална локва...

просто тъй се връзвам

*

там, където друга

преди мен в уютен пристан

ти зова "съпруга",

а сега и мен наричаш.

*

Пускам котва, мило,

искам вечно да остана

там, къде е била

твойта стара рана.

*

И вярвай - няма да предам

грозно брачния обет...

Ето, виждаш сам -

моят път единствен е... след теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me