uFeel.me
Purple Rain
Автор: Принцеса Променанде,  22 август 2011 г. в 13:22 ч.
прочити: 233
От светлите лунички на звездите,

прикапва топъл, лунен мед

прозрачно кехлибарени са им очите,

задрямват сутрин точно в пет...


Във северния ъгъл на небето

присвита, като бобено зърно

Луната млада тихичко изхлипа,

заплетена в лилавото кълбо...


Дъждовен облак, всъщност я захапа

наметна я със мокрия си плащ,

а копчетата медени блестяха,

по тялото на облачния страж.

Прозирна пеперуда е Луната

светулки пишат облите и рамене

омразата е капка от дъгата,

ще пратя облак да ми донесе...


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me