uFeel.me
Птица без крила
Автор: Petrova_AHETA,  5 февруари 2012 г. в 19:10 ч.
прочити: 270
Без крила съм - не мога да летя!
Не мога да запея - онемяла!
Не мога в тази златна клетка да стоя!
Искам да съм волно полетяла!

Какво да правя с тази свобода?
Да я имам, дали съм готова?
Ще мога ли да и се насладя,
или сама ще се заключа във клетка нова?

Аз искам двете си крила,
до своя край свободно да живея!
В полет волно да летя,
мечтаното свое да си изживея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me