uFeel.me
Прозрение
Автор: pamela,  23 юли 2008 г. в 18:30 ч.
прочити: 424


Не бе любов,
щом от думите, които ми говореше,
оглушах за песента на птиците...
Не бе любов,
щом от картините, които ми рисуваше,
ослепях за всички други багри...
Не бе любов,
щом от допира на ръцете ти
притръпнах за полъха на вятъра...
Не, не бе любов
А самонаказание!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me