uFeel.me
Прозаично
Автор: ladydream,  2 септември 2009 г. в 12:35 ч.
прочити: 356

Не мога да простя-

мрази ме и проклинай!

Не ме гони с цветя

и сълзи не проливай...

В мен всичко онемя

и болката ме срина

Светът ми онемя,

усмивката изстина.

Във мътни плитчини

душата ми затлачи-

какво ми причини,

какво за тебе знача?

И сит да е вълкът,

и ангънцето-цяло

Не-няма как! Без път

ще крача овдовяла...

03.02.2009г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me