uFeel.me
Просто завръщане
Автор: Plamen,  6 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 319
Езерото тъмно е
и мрачна е водата като нощ,
тръпки те полазват
и преди да скочиш,
казваш си:
- Какво пък, вътре мечки няма!

Но гмурнеш ли се ти
и влезнеш ли във тихата вода,
светло става изведнъж
и хиляди звездици грейват, запалени от твоята ръка.

Сякаш полилея щракваш
и цигуларите да свирят започват
своя нежен концерт,
от трели и звуци вълшебни,
за последния танц под звездите...

Не за сбогом, а просто завръщане..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me