uFeel.me
Просто приятелка...
Автор: swasi,  24 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 464
Целувка дарена в нощта,
накара сърцето да спре...
За миг бездиханна и тъжна...
Той просто целуваше друга...

И тази друга жена,
целуната с обич в нощта,
бе не просто жена...
Тя бе измамно доверие...
Та бе немислимо предателство...
Тя бе просто приятелка...
.......................................................
А аз глупава, че го вярвах!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me