uFeel.me
Просто любов
Автор: palavata_hrisi,  2 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 475
Любов красива и несподелена,
любов в радост и сълзи,
любов която си отива,
любов ела при мен и остани.

Обичах те, но аз не мога ,
да бъде с тебе ей така,
обичам те и любовта ми е тъй дълбока
тя ще продължи дори и след смъртта.

Любов не си отивай не оставяй мен и моето сърце
защо ли теб аз срещнах,а ти открадна смеха от моето лице?

Любов необяснима любов така ранима
любов прекрасна беше ти,
но сега върви при нея и ме остави.

Обичам те не го отричам
любовта ми все към тебе тича,
но недей при нея ти върви,
а ела при мен,вечно остани
и моето изстрадало сърце за миг стопли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me