uFeel.me
Просто констатация
Автор: heartfelt,  5 август 2012 г. в 16:38 ч.
прочити: 481

Нали ти казах, че ще ме забравиш?

Тогава се усмихна и отрече -

не можело да стане... Ала стана!

Там - в миналото някъде,  далече -

там някъде си хвърлила баласта.

Подготвила си се за дълъг полет,

за плаване сред плитчини опасни,

понесла с тебе младост, дух и воля.

А без товар да плаваш е чудесно,

или пък да се рееш в небесата,

когато ти е леко... Най е лесно

да хлопнеш миналото зад  вратата,

да скриеш в скрина старото елече

и да забравиш.Просто да забравиш.

Тогава се усмихна и отрече,

но днес е факт - и спомен не остави..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me