uFeel.me
Просто го кажи
Автор: dizel4eto__f,  8 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
Стоиш пред мен,
замислен във безкрая.
Луташ се ден подир ден,
в мисли за началото и края.

Просто го кажи,
дори лъжа да бъде в моите очи.
Просто го кажи,
обичаш ли ме ти?

Любовта от вътре те гори,
опитваш да я скриеш,но боли.
Нещо в тебе все шепти,
обичаш ли ме ти?

Просто го кажи,
ако трябва красиво излъжи.
Просто го кажи,
ако трябва после си иди.

Знам че ме обичаш,
във погледа ти го чета.
Знам че ме желаеш,
не виждаш ли че и аз по теб горя.

Просто го кажи,
нима не вярваш в красивите лъжи.
Та нали и любовта ни е истина една,
истина голяма колкото една лъжа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me