uFeel.me
Просто думи
Автор: Orchid,  19 април 2013 г. в 15:10 ч.
прочити: 444

След всичките измамни думи,

и въздушни, празни обещания,

изхвърлих общите албуми,

събирам се с последни издихания.

 

Думите прибирам във сандъка,

редом със болезнената  обич,

изви се тъмен дим от пламъка,

любовта ти беше като огнен бич.

 

Думи хиляди, валят като порои,

остарявам  от очакване смирено,

влюбена в измислени герои,

и само се усмихвам мълчаливо…

Orchid  19.04.2013г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me