uFeel.me
Простих
Автор: nina_89,  21 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1034
Простих аз първата ти грешка,
а после втората простих,
привикнах да прощавам,
а ти привикна да грешиш.
Така течаха дните
и грешката ти стана грях.

Днес колко други са очите,
И колко друг е твоят смях.
Да скъсам с теб не ми е лесно
безкрайно много ме боли,
но по-добре да страдам
от колкото с безброй лъжи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me