uFeel.me
Простих ти
Автор: masterclub3,  20 юли 2013 г. в 07:29 ч.
прочити: 351
Простих ти, и колко още да прощавам,
живеца съхне всеки миг във мен.
Уморих се и любов на сила да възпявам,
страхувам се от всеки следващ ден
 
Простих ти, с обещанията заживях,
но превръщам се в безлична личност.
За теб със свой та обич изгорях,
а да страдам в твой та пищност
 
Простих ти и последната сълза изплаках,
сърцето ми на пресекулки бие.
Гласът ти аз до смърт изстрадах
в лъжите ти, надеждите да крие
 
Простих ти и не чувствам болка вече,
заглъхна и последната искра.
Срама от мен като кал се стече,
ще срещна ли отново любовта?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me