uFeel.me
Простих ти, но...
Автор: Ave,  9 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 482
Ослушах се, навън бе тихо
и празна бе душата ми отвътре.
Не пееха камбани в мрака
и стана още по-студено.

Огледах се, навън бе пусто
и плачеше сърцето ми от болка,
че съм сама, използвана и слаба,
когато ми се иска да сме двамата.

Тръгна, без да се обърнеш.
Забрави да ми кажеш "сбогом".
А аз те чаках и останах същата,
ако се разкаеш и се върнеш...

Обичах те, макар че ме болеше,
помнех те, макар че ме остави.
Но времето лекува раните...
Простих ти, ала не забравих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me