uFeel.me
Прости
Автор: mnogogotina,  28 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 576
Прости ми знам,че сгреших.
Прости ми изневерих.
Прости ми имам вина и си тръгвам сега.
Ако искаш прости. Прости. Прости ми ти.
Ако искаш ме спри. Обичам те, разбери!
Прости, че разбих сърцето ти.
Прости ми! Обичам те аз! Моля те прости! Прости!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me