uFeel.me
Прости ни
Автор: lubovnica,  25 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 398

Прости ни!

Знам болите,

видях го вчера във очите!

Ти си жената...

Той е твой,

не е мой!

Ти си Майката...

а аз...

Аз съм онази чуждата,

онази Втората!

Прости ни!

Той е твой, не е мой!

Аз няма да го взема!

Аз го обичам, но обичаш го и ти!

Ти си Жената, а аз...

Аз съм Втората!

Знам боли те,

видях го вчера във очите!

Прости ни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me