uFeel.me
Прости ми
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 524
Пред теб стоя с наведена глава
и прошка искам аз сега.

Прости ми за това,че бях
малко лудичка глава.

Грях ли е това,че те обичам
аз сега и с други,
не искам да те деля.

В сърцето си ми ти
любими мой прости.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me