uFeel.me
Прости ми
Автор: zigitop,  29 май 2009 г. в 01:43 ч.
прочити: 240
Прости ми

прости ми
грешките ми са немалки
повярвай
друга бе целта
не спирай
опитите жалки
до тебе да се добера

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me