uFeel.me
Прости ми
Автор: janny,  14 юли 2008 г. в 10:05 ч.
прочити: 274

 

Прости ми, че не те обичам.

Прости ми, че не мисля все за теб.

Прости ми, че съм тъй жестока.

Прости ми, че съм толкоз зла.

Ти добър си, знам, затуй ще ми простиш.

Ще ми простиш, че цял живот не дадох

и половината от тази нежност,

която подари ми ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me