uFeel.me
Прости ми
Автор: teditoOo,  14 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 604
Заслужавам всичките обиди ,
заслужавам всичките сълзи ,
заслужавам да ме мразиш ,
заслужавам , но не ще кажа \"прости\".

Незаслужавам , знам да ме обичаш ,
незасужавам,но във мен боли ,
колкото и болката си да отричам ,
горда съм и от мен няма да чуеш \"прости\".

Нараних те , знам жестоко ,
в онази нощ,в която измених
и в сърцето нож забих дълбоко
и самата аз не си простих...

Някой ден ще моля аз за прошка,
някои ден,но не сега,
дори сега сърцето ми от болка да се влачи-
горда съм и горда ще умра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me