uFeel.me
Прости ми
Автор: malkoto_kote,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Грешката моя забрави,
моля те само ми прости.
Нека всичко бъде както преди.
Искам те, искам те завинаги.

Как греха си да изкупя,
прошка да получа аз?
Или в сълзи да се изкъпя
и да забравя за всичко между нас?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me