uFeel.me
Прости ми любов прости
Автор: geriii,  16 декември 2011 г. в 10:49 ч.
прочити: 624
Прости ми, любов, прости,
че те срещнах и открих.
Прости ми, любов, прости,
че те изживях с радост.
Прости ми, любов, прости,
че те преоткривам нощем.
Прости ми, любов, прости,
ти бе моят грях.
Прости ми, любов, прости,
че те търся още.
Прости ми, любов, прости,
че се опитвам да те забравя.
Прости ми, любов, че те обичам още.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me