uFeel.me
Прости ми (2)
Автор: lubovnica,  19 юли 2008 г. в 14:31 ч.
прочити: 336

Прости ми мили,

лъжата неволна, прости!

Обичам те не знаеш ли?

Единствен ти си в сърцето ми!

Прости ми, мили!

Лъжата неволна, прости!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me