uFeel.me
Прощавам ти
Автор: Cruel Beauty,  15 август 2009 г. в 19:13 ч.
прочити: 340

Не те мразя, въпреки начина,

по който се разделихме...

Прошката е много по-силна от омразата...

а и не мога да мразя човека,

с когото доскоро се обичахме...

Знам, че се обичахме,

макар че сега ще се жениш за друга,

нали затова се разделихме...

Но аз съм над тези неща,

не искам да изпълвам сърцето си с омраза,

не ми е присъщо...

Простих ти,и сега остават само незабравимите моменти... да ме топлят,докато срещна нова любов...

ако я срещна...???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me