uFeel.me
Прощално
Автор: Borisov,  31 юли 2012 г. в 09:15 ч.
прочити: 197

Когато си отида тихо в здрача,

ела, помахай и ме изпрати.

Казват че мъртвите не плачат,

но аз ще плача… с твоите очи.

 

Събирай сълзите си във шепи, и полей

старият бръшлян на двора

да се увие по стената, а чрез него аз

да мога да те гледам през прозореца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me