uFeel.me
Прощално
Автор: CaSsIeTy,  1 март 2012 г. в 09:53 ч.
прочити: 223
Трябва да си тръгна, мили!
Как да ти го обясня?
Аз нямам вече сили
да живея повече така!

За сбогом аз писмо ти пиша.
Нямам сили да ти споделя
очи в очи аз как се чувствам,
какво е мъртво в мен сега!

Обичам те, до болка те обичам,
но всичко днес е против нас.
Отивам си, защото те обичам -
но няма бъдеще за нас.

Разликата в годините не е голяма,
детето ти - и то вина няма.
Родителите ми? - и те не са причината,
да се чувствам днес срината.

Борих се, за теб се борих!
Всяка част от тялото ми ме болеше.
Борих се, за теб се борих,
да погледнеш вече надалече...

Знам за мъките и притесненията ти,
знам от какво се ти страхуваш.
Знам за празнотата в сърцето ти,
знам за какво ти днес бленуваш.

Но аз не съм за теб жената!
Искам, но не съм...
Помни ме ти като добра позната,
помни ме като хубав сън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me