uFeel.me
*Прошка*
Автор: l.hiena,  26 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 375

*************************

Моята мъничка смърт те издигна

в култ от уханни и трепетни дни.

После душата преломно изригна,

защото в моите мисли си ти!

*

И с тази достатъчна, вечна награда,

че ти подаряваш ми валс от цветя,

издигнах вековна и вярна преграда

между МЕН,

ИЗНЕВЯРАТА ТВОЯ...

СМЪРТТА!...

****************************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me