uFeel.me
Промяна
Автор: cristal872,  21 юли 2011 г. в 17:37 ч.
прочити: 187
От теб за нея всичко знам,
какво обича и какво желае,
защо се смее и защо тъжи.
За мен тя никога не разбра,
в мислите ти, че живея,
че бавно я измествам от живота ти.
В този ден промяната настъпва,
сега пред теб на колене е тя,
а аз съм някак си разсеяна
и твоето присъствие не чувствам.
В очите ти аз виждам своето бъдеще
красиво и нейната тъга съзирам също.
Съдбата вече е решила коя ще бъде с теб.
На нея гръб ще обърнеш и миналото ще забравиш,
но душата ти ранена е все още,
беляза те завинаги с тъга за нея да си спомняш,
но зная с мен ще си щастлив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me