uFeel.me
Промоция
Автор: lepart,  29 март 2011 г. в 21:40 ч.
прочити: 246
Ела, момиче, намери ме...
Любов днес давам на промоция.
Ела, момиче, прегърни ме,
за да изпиташ хубава емоция!

Ела... и ще обсипя с милувки
навсякаде аз твойто тяло.
Ела... и с хиляди целувки,
ще напоя сърцето ти за ласка зажъдняло!

Ела, момиче, от мен не се страхувай,
отдай се смело на страстта.
Ела, момиче, с мене полудувай,
с любов да победиме тази самота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me