uFeel.me
Пролетта в мен!
Автор: fenix,  20 април 2011 г. в 19:11 ч.
прочити: 493
Пролетта разцъфтя и в душата!
Ти се върна, обич моя, при мен!
Хвърли плам... съживи сетивата,
с усмивка срещна ме новия ден!

Ти дойде и сърцето разбуди...
след съня заздравило криле!
Литна то след мечтите си луди,
и в душата разцъфна лале...

Бе красиво, със цвят от дъгата,
с аромат... на стотици цветя...
Заредено с заряд... от луната,
то блестеше с добра светлина!

Пеперуда с прашец ме посипа...
слънчев лъч с топлина ме дари,
вятър палав, без срам, ме ощипа,
вкусих сладост, безкрайни мечти!

И денят ми... изгря във очите,
със усмивка прегърнах света!
Моя пролет-заживяла в гърдите,
ти направи със мен чудеса!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me