uFeel.me
*Пролетно...влюбено...*
Автор: l.hiena,  21 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 829

*

Разцъфнаха в лехата вече теменугите

и клоните напъпили са пъстър цвят.

О, пак разлистват се конвулсно музите,

когато пролетно жълтее този свят...

*

Обагрят се до кръв лалета в дворите,

едва разбудени от своя сън.

Навред разкоша бързащите... хора

дали дочуват чуруликащ звън?!...

*

Не виждаш ли? - един зюмбюл съм аз

и нямам нужда от любов-преструвка,

защото имаш тази дивна власт

да правиш пролет... само от целувка!!!

*******************************

*Обичам те!*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me