uFeel.me
Пролетно събуждане
Автор: pavli,  14 май 2009 г. в 08:06 ч.
прочити: 2396
Спиш ли?
Съмвам се в съня ти…
Устните на моята усмивка
нежно пърхат…
Мисли разрошени носят
мирис на ябълков сняг…
разцъфтял пред прозореца
на душата ти…

Събуждам първо очите…
Виждаш ли?
Аз съм желание…
Чуй топъл шепот как
разбърква съзвездия…
И са строшени преградите…
Утро е вече…
Най-хубавото предстои.  

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me