uFeel.me
Пролетен цвят
Автор: toni_bliznaci,  27 март 2011 г. в 14:33 ч.
прочити: 275
Като слънчицето ти
галиш ме любовно със своите лъчи.
А във погледа ти влюбен свети
надеждата за по-щастливи дни,
за по-светли, нови мечти,
които пролетта предвещава ни,
с тях изпълва нашите души.
Обичам да прокарваш пръсти през косите ми,
тъй както вятърът със тях играе си.
И устните ми страстно да целуваш,
за нежността им да жадуваш.
Искам всеки път щом видя те
нежно с двете си ръце
да те откъсвам като цвят,
вдишвайки дълго твоят опияняващ аромат.
И нека да запазим в нашите сърца
все така уханен и красив,
пъстър, свеж и жив
пролетния цвят на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me