uFeel.me
Пролетен повей
Автор: assa,  20 януари 2011 г. в 12:08 ч.
прочити: 193

Има мъка, която не стихва,
както пламък на вечността,
тъгата врязла е  в душата ми
спомена... дълго чаках те,
без да спра.
За мен остана си чувството
бялото, топлото слънчево
в утрото на пролетта,
кочиче изгряло, предвестник ,
на първата обич дошла пролетта.
Така си далече и близо... до края
край мен си и тук и сега,
и когато утрото в светлина
озари ме, теб ще докосна
с аромата на пролетта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me