uFeel.me
Пролет
Автор: voda,  16 април 2013 г. в 09:05 ч.
прочити: 280

Пролетта закичи цвете

в моите коси.

После нещо ми прошепна

и се изчерви.

 

В миг сърцето ми подскочи,

сякаш полудя.

Хукна.

Накъде ме води,

даже не разбрах.

 

Вятърът се спря учуден,

гледа ни засмян.

Май сърцето ми

се влюби.

Но в кого? -

Не знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me