uFeel.me
Проклятие
Автор: jjjaska,  3 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 312
Това проклятие ли е кажете?
Моля ви, това ми обяснете!
Да мога да обичам само аз един,
а мен милион и половин.
Мога да обичам, знам това,
но само избраникът на моята душа,
но той избрал си е друга
за негова съпруга.
Красива съм, казват всички,
повтарят го и на срички,
за да ми го втълпят в главата
да ми олекне на душата.
Но проклета да е таз хубост
завладяла цял глобус-
за какво ми е тя?
За какво ми е красота?
Като само с нея си живея,
без любов линея.
Любовта и обичта
не се заменят с красота
и да съм “Мис свят” това не ме интересува,
това него не ще го заинтригува.
Но аз мога да обичам
нищо,че вече на глупачка приличам.
Ще го обичам винаги,
а той сигурно ще е с нея завинаги.
Ще го обичам до смъртта,
а другите нека обичат моята красота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me