uFeel.me
Проклет да си
Автор: qka_no_opasna,  12 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 307
Проклет да си под блясъка на луната.
Проклет да си под слънчевите лъчи.
Проклет да си и да те боли,
да боли силно и да плачеш със сълзи!
Проклет да си и да не видиш любов,
проклет да си цял един живот!
Проклет да си, както аз бях проклета!
Проклет да си и да умреш сам,
без никой ръка да ти е подал!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me